Total Pageviews

Tuesday, January 28, 2014

Svarttrost

Ja, nå er det lenge siden jeg har lagt noe nytt til bloggen min, alt for lenge. har slitt litt med helseplager etter flåttbitt. Om det er et tilbakefall fra da det ble påvist borellia for 14 år siden vites ikke, men har hatt smerter ( influensa liknende), i kropp, ledd og muskelsmerter, svimmelhet og veldig trøtt. Heldigvis er jeg på bedringens vei og ser igjen lysere på livet.

For de som har fulgt meg på bloggen, har sikkert registrert at jeg bruker mye tid på havørn.  Det  er nesten en altoppslukende interesse jeg fikk på begynnelsen av 1980 årene da de første havørnene begynte å opptre på Haugalandet.

Nå, etter 30 år har jeg en viss oversikt over ca  25 til 30 havørnpar på Haugalandet ( Sveio, Haugesund, Karmøy, Tysvær og Vindafjord) , deres liv og lagnad er det som jeg synes er så interessant.  Det blir nok en del historier og informasjon om havørn og mine opplevelser .....

At gutt-ungen min på 9 år begynner å vise interesse for det samme som meg gir meg litt ekstra inspirasjon.

Av frykt for å bli for ensporet med kun havørnbilder og historier, begynner jeg denne gangen med noe så vanlig som en svarttrost.Selv om hunnene er litt anonym i drakt og farger, var det denne dama som var sjefen i denne delen av skogen.  Selveste sjefs casanovaen ble kjeppjaget av denne tøffe dama.


No comments:

Post a Comment